Hvad er TorsdagsRally?

TorsdagsRally er organiseret lovligt ræs, der er lige til at gå til. Du behøver ingen forudgående kendskab til sporten og heller ikke at være medlem af en klub, eller have licens.

TorsdagsRally er en simpel udgave af Klubrally, som du han se en kort video om her på siden. TorsdagsRally teamet giver dig den nødvendige viden til efterfølgende at kunne deltage i Klubrally, hvis du har lyst.

Undervisning

Første gang du kommer til et TorsdagsRally bliver du registreret i vores database, du får den nødvendige undervisning af en af vores dygtige mentorer. Når aftenen er omme kan du melde dig ind i en klub og indløse licens, med den licens kan du deltage i klubrally arrangementer landet over. Du kan også vælge at dukke op til de næste TorsdagsRally arrangementer og køre og have det sjovt, uden at indløse licens.

Hvad så næste gang?

Vores mentorer står stadig til rådighed, hvis du har behov for hjælp og vejledning. Men du har allerede den nødvendige viden til at komme ud og kører og kan sætte dig i bilen med det samme og kaste dig ud i aftenens sjov.

Hvad koster det?

Når du deltager i TorsdagsRally koster det 200,- pr. person.

Hvis du er medlem af en motorsports klub under DASU deltager du til halv pris.

Kom og prøv at kører rally

Det eneste du skal gøre er at dukke op og medbringe:

  • Din bil, den skal være lovlig og indregistreret. (Prøveplader gælder kun hvis bilen er rallysynet)
  • Bilens registreringsattest.
  • Dit kørekort.
  • En andenkører, hvis du har en kammerat du gerne vil køre med
  • Styrthjelme hvis i har, ellers har vi nogle til låns

Du må køre allerede som 17 årig dog med en erfaren chauffør ved din side!